"Colors"
Convocatòria oberta per a dissenyadors i il·lustradors 2014

Convocatòria oberta per a dissenyadors i il·lustradors
(CONCURS ARC A LA RÀDIO - "COLORS")

Data d'inici: 09/06/2014
Data de finalització: 31/07/2014

Benvolguts i benvolgudes,

Mantenint la tradicció i després de la bona acollida que van tenir els concursos per dissenyar les portades dels reculls "Secrets", "Sentiments" i "Pecats Capitals (7+1)", des de l’Associació de Relataires en Català continuem amb la tasca d'engrandir la Col·lecció ARC amb una quarta edició del "Concurs ARC A LA RÀDIO 2013-2014 – COLORS".

Una vegada finalitzada la fase per escollir els finalistes dels relats, en les diferents convocatòrias, és arribat el torn de dissenyar la portada del recull.

Per això demanem la vostra col·laboració: aquells i aquelles que així ho desitgeu, podeu enviar un correu a l'ARC, a l'adreça electrònica concursos.arc@gmail.com amb l'assumpte "Portada Colors" i annexar una imatge, il·lustració, dibuix, pintura, fotografia... ben colorista i pensada expressament per a la portada d'aquesta futura publicació.

Cada autora/autor podrà enviar un màxim de TRES treballs per a la portada, que hauran de reunir els següents requisits:

- Format vertical.
- Mida mínima: 15 cm altura x 10 cm amplada.
- Resolució mínima: 300 ppp (equivalència: 4500p x 3000p).
- S'ha d'evitar incloure la paraula "Colors" a la imatge, ja que formarà part del títol de la part superior de la publicació.

Des de l'ARC els anirem recollint i, posteriorment, farem una votació per triar la il·lustració que encapçalarà el recull de microrelats.
L'autora/autor del treball escollit per a la portada de "COLORS", rebrà com a mostra d’agraïment per part de l'ARC, un exemplar del llibre el dia del lliurament de premis del concurs.

(per a qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres
mitjançant el correu electrònic de l’Associació)

Gràcies,

ARC