Garbuix de Contes





Garbuix de Contes

Diversos autors


Coedita: Editorial Meteora


Data de publicació: 01/12/2010


Associació de Relataires en Català (ARC)


ISBN 978-84-92874-29-3 | 176 pàg | 13,5 x 20cm | Rústica




Sinopsi


Un país llunyà que volia deixar de ser-ho, una aventura de pirates en alta mar, un gosset que sap portar-se molt bé, una nena i un gat que intercanvien els seus cossos… trens, bicicletes, avis voladors, paraigües màgics i amics imaginaris… Màgia, dracs i encanteris, dones que van volant damunt una plata d’amanida… Tota aquesta fantasia forma part del recull de contes que ara tens a les mans. No te’l deixis perdre!







Reservats tots els drets d’edició per © Associació de Relataires en Català

© Editorial Meteora SL www.editorialmeteora.cat

© dels textos, segons els autors referenciats

© de les il·lustracions, Ramon Navarro

Disseny i il·lustració de la coberta: M. Jesús Royo

Compaginació: Meteora, serveis editorials

Imprès a Fotoletra, Barcelona








Pròleg

El llibre que teniu a les mans no és un recull de contes qualsevol. Si el fullegeu, si aneu passant les pàgines, si us deixeu dur i captivar per les històries, hi trobareu contes diferents als que estem acostumats. Són contes actuals; uns quants redactats per nens i nenes amb molta il·lusió per aquest art que és l’escriptura (Amb lletra menuda), la resta redactats per adults que també tenen ganes de ser infants (Amb lletra gran).

El llibre que teniu a les mans no és un recull de contes qualsevol. És la primera publicació endegada, organit•6•zada i coordinada des de l’Associació de Relataires en Català (ARC), amb la col·laboració del portal literari Relatsencatalà (RC). Però és tan sols la primera pedra de l’edifici que volem construir. Només cal arremangar-nos i posar-nos a treballar.
Fem que la màgia, la il·lusió i la imaginació que hi ha entre aquestes pàgines, ens acompanyin en tots els projectes. Bona lectura!

Sílvia Romero
Presidenta de l’ARC






Presentació Biblioteca Tecla Sala 11-12-2010


targetó