Avanç informatiu: agost

Benvolguts associats i associades:

Ja fa algunes setmanes us vam comentar que, en breu, tindria lloc una Assemblea General Ordinària (AGO). L’ordre del dia d’aquesta assemblea, així com les diverses activitats que després es duran a terme, seran anunciades en detall en la convocatòria oficial que rebreu en uns dies, però en aquests moments us volíem notificar la data concreta per tal que pugueu reservar-la en la vostra agenda:

dissabte 2 d’octubre de 2010


Per altra banda, aprofitem per comunicar-vos algunes de les dades de què disposem i per informar-vos, també, dels horaris estimats (malgrat que, avisem, encara no definitius). Per tant, aquest serà, a grans trets, el programa previst:

11.00 – AGO: 1a convocatòria


11.30 – AGO: 2a convocatòria


14.00 – Dinar


17.00 – Recital poètic (dins la clausura de l’Exposició de Poemes Il·lustrats)


19.00 – Participació en “Els contes de Premià de Dalt”


Totes aquestes activitats tindran lloc a la localitat de Premià de Dalt (espai de trobada i concentració, restaurant i preu de dinar... a concretar).

Intenteu fer tots els possibles per assistir a aquesta assemblea. Serà oberta a tots els relataires perquè, a banda de debatre els diversos temes que haurà a l’ordre del dia (i que òbviament només seran votats pels socis), puguem informar sobre l’ARC i respondre qualsevol dels dubtes que es plantegin.

Convertim entre tots l’assemblea en una nova Megatrobada!

Gràcies.

Cordialment,

Junta d’ARC