Funcionament de la Gimcana Virtual Literària ARC 2010

Gimcana Virtual Literària ARC 2010

Tot seguit us detallem el funcionament de la Gimcana que en breu es posarà en marxa des de l’Associació de Relataires en Català (ARC), però abans voldríem fer un molt sincer agraïment a un parell de persones que han col·laborat amb l’Associació per tirar endavant aquesta iniciativa.

Per una banda al relataire rnbonet per la creació de la il·lustració que ens servirà de logo de la Gimcana durant l’edició d’aquesta. Gràcies, Ramon.

Per altra banda a la relataire Tere SM (més coneguda, potser, pel seu nick anterior EmmaThessaM), l’autèntica ànima de la Gimcana. Ha estat ella qui l’ha ideat, qui l’ha creat, qui l’ha organitzat... Gràcies, Tere.

Llegiu-vos bé el funcionament i aneu al final de la pàgina, on trobareu els enllaços per començar a participar.

Funcionament

1. La Gimcana Virtual Literària ARC 2010 es posarà en marxa a mitjans d’octubre (el tercer cap de setmana), i durarà 5 setmanes.

2. Cada cap de setmana (començant pel tercer del mes d’octubre) es penjarà a la web de l’ARC un bloc de preguntes per resoldre, amb algunes pistes per localitzar les respostes.

3. Les respostes es col·locaran en unes caselles ombrejades, i els i les participants hauran de conservar aquestes solucions fins al final de la Gimcana.

4. Les caselles ombrejades seran totes de color groc, menys una, que estarà ombrejada en taronja fosc. La lletra que vagi dins d’aquest requadre taronja fosc és la que servirà per resoldre l’enigma final de la Gimcana.

5. Al final de les 5 setmanes els i les participants tindran un total de 61 lletres (les que hauran quedat a les caselles de color taronja fosc). Amb elles hauran de formar una frase que els servirà per accedir al premi final.

6. El premi consistirà en un xec regal de 50,00 euros per al guanyador/a. Per altra banda, el nom dels 10 primers encertants apareixerà en un lloc destacat de les webs de l’ARC i d’RC durant unes setmanes.

7. El lliurament del premi es farà coincidir amb l’acte de presentació del llibre resultant del Concurs ARC de Contes Infantils 2010, que tindrà lloc dissabte 11 de desembre de 2010 a la Biblioteca Tecla Sala, a L’Hospitalet (s’informarà oportunament de l’hora de trobada).

Enllaços

- Inici

- 1a setmana

- 2a setmana

- 3a setmana  (modificat per fer-hi una esmena en data 21-11-2010 - disculpeu les molèsties)  

- 4a setmana

- 5a setmana

- Final

Nota informativa: En data de dimecres 8 de desembre ens plau comunicar-vos que ja tenim una persona guanyadora de la Gimcana. El veredicte es farà públic el dissabte 11 de desembre, dins el marc de l'acte de presentació del llibre Garbuix de contes. Us hi esperem! 

PISTES FINALS DE REGAL: (En disposar ja d'un guanyador/a no continuarem oferint pistes de regal. Gràcies per la vostra participació!)

A partir de diumenge 5 de desembre i fins dijous 9 de desembre, cada dia us lliurarem unes pistes finals de regal per tal que aconseguiu formar la frase enigma de la Gimcana.

Si ja heu localitzat les 61 lletres que formen aquesta frase però no trobeu l’ordre correcte, consulteu periòdicament la web de l’ARC i continueu provant sort. El lloc del guanyador/a encara està per adjudicar.

Per donar-vos aquestes pistes utilitzarem el clàssic joc del penjat. En la seqüència que us detallem tot seguit hi ha tants espais com lletres (les 61 que calia trobar al llarg de la Gimcana), i anirem omplint aquests espais per ajudar-vos a resoldre l’enigma.

Per altra banda, malgrat que la formació de la frase cal escriure-la tota seguida, sense separar les paraules, també hem optat per indicar-vos amb un signe de barra (/) el pas d’una paraula a una altra. Però atenció!, quan trobeu la frase correcta i ens envieu el correu electrònic, no heu de posar aquestes barres de separació.

Ànims, que el premi encara pot ser vostre!

Seqüència:

 

 
U     /   S S         C     /
    /     J     / D   /      
/ L   E     E   /       /    
/   R   U /     /       /   A
        /   L             S @

 Junta d’ARC