VIII JORNADA ARC DEL MICRORELAT EN CATALÀ

VIII JORNADA ARC DEL MICRORELAT EN CATALÀ

LLIURAMENT DE PREMIS DEL XIV CONCURS ARC DE MICRORELATS



Benvolguts.

Com ja va sent habitual, el darrer cap de setmana d'octubre ens retrobarem a la Biblioteca Esteve Paluzie, on enguany durem a terme la VIII Jornada ARC del microrelat en Català. I dins d'aquests actes, que tot seguit us relacionarem, farem el lliurament dels últims premis del concurs ARC de microrelats, en la seva catorzena edició, i última, sota el paraigua de l'Associació de Relataires en Català. Associació que, en aquest acte, donarà per finalitzades les seves activitats.
És per això que ens agradaria poder comptar amb el màxim de relataires i no relataires, tots els participants, actors principals en aquests catorze anys de concurs. 
I per fer-ho més rodó ens agradaria comptar també amb els membres d'un jurat mensual que, sense defallir i amb molta constància, han participat cada mes, amb honorables excepcions molt puntuals. Tots tenim altres feines, i aquesta dedicació altruista ha sigut gran part de l'èxit d'aquest concurs que tanquem.

Anem per feina, doncs.

PROGRAMA DIA 26 D'OCTUBRE DE 2024

10:00 a 11:15 hores

TALLER DE RELATS ENIGMÀTICS amb Màrius Serra

11:15 a 11:45 hores

DESCANS AMB ESMORZAR ARC

11:45 a 12:25 hores

PRESENTACIÓ MUSICAL DEL LLIBRE «414» de Jordi Roig 

12:30 a 13:00 hores

LLIURAMENT PREMIS XIV CONCURS ARC DE MICRORELATS

13:00 a 14:00 hores

ESPECTACLE «EN POQUES PARAULES» a càrrec de la companyia «Si Breve»

14:30 hores

DINAR - Hem reservat espai a un restaurant proper, com cada any, per aquells qui es vulguin quedar a dinar i fer-la petar en bona companyia.


NOTES IMPORTANTS - TALLER I DINAR

El taller de microrelats enigmàtics, i el dinar, tenen limitat el nombre de participants. Us caldrà omplir el formulari que tot seguit us enllacem, per fer-ne la reserva. Us confirmarem si podeu accedir-hi, o bé si les places ja estan exhaurides.

FORMULARI PER INSCRIPCIONS AL TALLER I/O DINAR




I això seria tot, sols per acomiadar aquesta notícia, us volem comentar que tots els finalistes del XIV Concurs ARC - ORÍGENS/ARRELS de microrelats, teniu un llibre de regal, no us el farem comprar com altres anys. Sí que haureu de pagar-los, en el cas que en vulgueu més d'un.

Els quatre guanyadors ja estan avisats, i ells tenen els seus regals confirmats, és a dir, tindran els llibres que ja s'anuncien a les bases, i els qui tinguin premi econòmic, es manté, tal com està estipulat a les bases.



I aquesta és la coberta del recull «Orígens/Arrels», amb la magnífica imatge cedida per l'artista Joan Pasqual.

Moltes gràcies a tothom per la vostra participació.

ENS VEIEM A BARBERÀ DEL VALLÈS, el dia 26 d'octubre de 2024

#SOMLLENGUAVIVA

Agrupació de Relataires en Català - Premià de Dalt - octubre 2024