«Les mil i una»
Jordi Masó Rahola

Les mil i una (Jordi Masó Rahola)

Les mil i una

Jordi Masó Rahola

Col·lecció Camí del Sorral - Número 16
Lo Càntich - ARC
Gener, 2014

Pàgines: 164 - Dimensions: 15x21cm. - Enquadernació: Rústica
ISSN-EAN en paper: 9772014303903 16>
ISSN-EAN ebook-pdf: 9772014303163 16>

Il·lustració de coberta:
"Els proverbis flamencs"
(fragment)
Pieter Bruegel, el Vell, 1559


Comprar llibre

Adquirir 'Les mil i una' - Bubok - Llibre            Adquirir 'Les mil i una' - Lulu - Llibre            Adquirir 'Les mil i una' - La Gralla - Llibre


Comprar ebook-pdf

Adquirir 'Les mil i una' - Bubok - ebook-pdf            Adquirir 'Les mil i una' - Lulu - ebook-pdf            Adquirir 'Les mil i una' - Casa del Libro - ebook-pdf


PROSPECTE

DESCRIPCIÓ: Les mil i una és un recull de cent un contes breus i microrelats plens d'ironia, imaginació i mala bava.

CONTRAINDICACIONS: Les mil i una és un llibre contraindicat als devoradors de best-sellers paquidèrmics; als lectors solemnes, sense sentit de l'humor; a aquells que sempre demanen als autors de contes per què no escriuen novel·les.

EFECTES ADVERSOS: No s'han descrit, però no es descarten: a Les mil i una hi ha històries sòrdides, amors improbables, enganys, biografies poc exemplars, assassins refinats —i algun de barroer—, i una gran diversitat d'obsessos i maníacs. Tot plegat no pot pas ser saludable.

POSOLOGIA: Llegiu Les mil i una amb moderació, dosifiqueu-lo: més de quatre o cinc contes seguits us poden embafar. Si podeu, rellegiu-lo: les bones històries haurien d'admetre més d'una lectura.

PRECAUCIONS: Molts dels textos que integren Les mil i una han rebut premis en concursos, però no us deixeu impressionar: els jurats s'equivoquen sovint.

PRESENTACIÓ: Els contingut de Les mil i una es divideix en set seccions que complauran els crítics obsessionats amb la unitat temàtica dels volums de contes. Però no us deixeu enredar per tanta coherència: cada conte és independent.

ADVERTÈNCIA: En cas de sobredosi, atureu la lectura immediatament i netegeu el vostre esperit amb la prosa inofensiva d'un llibre de cuina o de jardineria. En cas d'addicció, consulteu el vostre llibreter: ell us receptarà les altres dues obres de Jordi Masó Rahola: Els reptes de Vladimir (Bubok, 2010) i Catàleg de monstres (Marcòlic, 2012).


'Les mil i una (Jordi Masó Rahola)'
"Les mil i una"
Jordi Masó Rahola