Barcelona, t'estimo





Barcelona t'estimo

Diversos autors
Coedita:
Editorial Meteora
Associació de Relataires en Català (ARC)


Data de publicació: 15/03/2011


ISBN 978-84-92874-33-0 | 280 pàg | 13,5 x 20cm | Rústica







Barcelona, t’estimo

és un projecte editorial organitzat des de l’Associació de Relataires en Català (ARC)
amb la col·laboració de Relatsencatalà (RC)
Reservats tots els drets d’edició per
© Associació de Relataires en Català
© Editorial Meteora SL
www.editorialmeteora.cat
© dels textos, segons els autors referenciats
Disseny de la coberta: M. Jesús Royo
Fotografia de la coberta: © Marga Cruz
Compaginació: Meteora, serveis editorials
Imprès a Fotoletra, Barcelona






Sinopsi


Barcelona, t'estimo pretén esdevenir un clon dels films Paris, je t'aime i New York, I love you mitjançant un seguit de relats ambientats a la ciutat de Barcelona. Potser no hem aconseguit aglutinar tots els barris, potser queden districtes que no han trobat el seu lloc en aquestes històries, però també és cert que hem ofert una bona mostra de la ciutat. Podreu emocionar-vos amb una Barcelona antiga evocada des del record nostàlgic; podreu riure amb les peripècies desafortunades d'alguns personatges fantàstics; podreu indignar-vos davant d'algunes injustícies que han tingut lloc en aquesta ciutat; podreu copsar els elements arquitectònics més moderns i flamants que s'han incorporat a la urbs o conèixer de primera mà fragments de la llarga història que la configura. I sempre des d'un plantejament ben clar: estimem Barcelona.




Pròleg

Al llarg d’aquestes pàgines podreu emocionar-vos mentre passegeu per una Barcelona antiga que és evocada des del record nostàlgic; podreu riure amb les peripècies desafortunades d’alguns personatges fantàstics; podreu indignar-vos davant algunes injustícies que han tingut lloc en aquesta ciutat; podreu copsar els elements arquitectònics més moderns i flamants que s’han incorporat a la urbs o conèixer de primera mà fragments de la llarga història que la configura. I sempre des d’un plantejament ben clar: estimem Barcelona.

Deixeu-vos dur per la lectura d’aquests relats, imagineu-vos cada escenari, cada barri, cada carrer i després, si teniu l’oportunitat, aneu a visitar-lo. De ben segur que la narració haurà enriquit la vostra visió d’aquella zona de Barcelona.

Sílvia Romero




Acte de presentació:



A la fotografia dd'esquerra a dreta: Sílvia Romero, Glòria Calafell, Teresa Subirost, Alícia Gili.

Han escrit sobre el llibre i la presentació a:

El fil d’Ariadna (II)

La calaixera

Univers madur

La ploma rovellada, el llapis i el pinzell…

la meva perdició

www.catalunya.press