Concurs ARC de “Relats absurds”
A benefici de la Marató TV3 2017,
dedicada a les Malalties infeccioses


Associació de Relataires en Català

Concurs ARC de 'Relats absurds'

Concurs ARC de “Relats absurds”

A benefici de la Marató TV3 2017,
dedicada a les Malalties infeccioses

Associació de Relataires en Català


Convocatòria

Data Inici: 15/07/2017
Data Final: 7/10/2017


Descripció

     La 26a edició de la Marató TV3 2017 estarà dedicada a les Malalties infeccioses, un grup de malalties que causen una de cada tres morts al món i que, segons els experts, es convertiran en un greu problema de salut pública.

     Des de l’Associació de Relataires en Català (ARC) volem col·laborar en aquest esdeveniment amb la convocatòria oberta del Concurs ARC de “Relats absurds”, amb el doble vessant solidari i literari, tot destinant els beneficis del concurs a la Marató de TV3 2017.

Bases

1. Poden participar, en la convocatòria “Relats absurds”, escriptores i escriptors, de qualsevol edat i nacionalitat, amb obres originals, no premiades en altres premis, i que s’avinguin a les bases del concurs.

2. Es poden presentar obres escrites en català, de narrativa curta, basades en la temàtica de la convocatòria: “Relats absurds”, amb un màxim de 3.000 caràcters. Els autors i autores de les obres presentades es comprometen a no retirar-les abans de fer-se pública la decisió de la Comissió de Concursos, ni de forma definitiva ni per fer-ne correccions i/o modificacions.

3. Únicament s’acceptarà una obra per autora/autor. Les obres presentades que no compleixin aquestes condicions no seran admeses.

4. Les obres presentades s’hauran d’enviar en format word, amb lletra Times New Roman, cos 12, a l’adreça electrònica concursos.arc@gmail.com, tot especificant a l’assumpte del correu “Concurs de Relats absurds”. S’han d’incloure dos arxius. Un arxiu amb el text i el títol, sense cap referència al nom de l’autor/autora. Un altre arxiu amb el títol “Plica”, seguit del títol de l’obra, incloent-hi, a l’interior, el títol de l’obra, el nom i els cognoms de l’autor/autora, la data de naixement, el NIF, l’adreça i el telèfon de contacte. Si es tracta de menors d’edat, s’ha d’incloure l’autorització dels pares o tutors legals per poder participar en el concurs.

5. El període de recepció d’originals s’obrirà el dia 15 de juliol del 2017 i es tancarà el 7 d’octubre del 2017.

6. La Comissió de Concursos de l’Associació de Relataires en Català seleccionarà un màxim de 100 obres (tot valorant la qualitat, la cohesió, la coherència, la tipografia i l’ortografia), que seran publicades en un volum recopilatori editat per l’ARC. En cas que, per qualsevol circumstància, l’edició no es pogués dur a terme, s’informaria d’aquest fet a través del lloc web http://associaciorelataires.blogspot.com.es/ i els textos quedarien a disposició dels respectius autors i autores.

7. Els beneficis d’aquesta publicació seran destinats a la Marató de TV3 2017. Els autors i autores, que participin en la convocatòria, cediran la seva obra en benefici de la Marató de TV3 2017, que es convertirà en un donatiu. La Comissió de Concursos de l’Associació de Relataires en Català (ARC), si ho considera oportú, es reserva el dret d’ampliar el nombre d’obres seleccionades.

8. Pel fet de participar en la convocatòria, les autores i autors autoritzen a les entitats convocants a fer-ne difusió i promoció del projecte fent servir reproduccions parcials o totals de les obres, amb les referències adients d’autoria, en qualsevol mitjà publicitari (revistes, premsa, ràdio, TV, cartells, webs i blocs, etc.). La presentació dels originals pressuposa l’acceptació de totes i cadascuna de les bases, incloent-hi l’autorització de publicació de les obres presentades, així com dels drets i obligacions que se’n deriven.

9. El veredicte (que serà inapel·lable), i la presentació del recull amb les obres seleccionades, es farà públic a principis del mes de desembre de 2017. S’informarà oportunament del dia, lloc i hora.

10. La Comissió de Concursos de l’Associació de Relataires en Català (ARC) es reserva, previ acord amb la resta de membres de la Junta, el dret a interpretar aquestes bases en cas de dubte o decidir sobre qualsevol contingència que no hagi estat prevista.


Barcelona, 12 de juliol de 2017


[ Veredicte del concurs - Obres seleccionades ]

Barcelona, 11 de novembre de 2017

Logo ARC