Deliberació Final del X Concurs ARC de Microrelats

DIUMENGE 5 DE JULIOL DE 2020 - DELIBERACIÓ FINAL DEL X CONCURS ARC DE MICRORELATS


Aquest primer cap de setmana de juliol, i aprofitant una finestra entre possibles confinaments, hem reunit al jurat final del X Concurs ARC de Microrelats, de cara a les últimes deliberacions per triar els tres relats guanyadors d'aquest any.


En un paratge privilegiat com és la part alta de Premià i dins la Masia Can Martí, en els seus jardins i sota una bona ombra, els membres del jurat i la Laura Ropero que prenia nota de les deliberacions com secretària del concurs, han escollit els guanyadors d'aquest X Concurs.


Aquest any tenim una terna de jurats d'alt nivell amb Jordi Masó, Sílvia Cantos i Toni Arencón.

Amb el Jordi hem parlat del seu últim llibre de relats "Ambrosia", publicat per Males Herbes i amb la Sílvia de la seva primera novel·la "Ulls de nit" editat per Columna, i dels seus onze anys al capdavant del programa "Històries" de la Ràdio. Mentre el Toni, guanyador de diversos concursos en prosa i en poesia, ens comentava els seus projectes de futur literari.


En acabar el dinar, s'han deixat fer la foto de rigor amb els obsequis que l'ARC agraeix als jurats. 


Sílvia Cantos i "Ulls de nit"
AMBROSIA
Coberta d'Ambrosia de Jordi Masó



I no podem deixar d'esmentar als dos relataires que en aquest curs han obtingut la consideració del jurat mensual, obtenint tres nominacions en el mateix nombre de relats, i per això seran obsequiats també per l'Associació de Relataires amb un detall d'agraïment per la seva constància en el concurs.

Ells són la Pilar Campmany i Piqué la nostrada "brins" de Relats en Català, i l'altre tri finalista és el també reconegut Lluís Servé, amb el nom d'usuari "deòmises".

Enhorabona a tots dos, i ja podeu anar reservant el 17 d'octubre, dia que farem públics els noms i l'ordre dels tres guanyadors del concurs.

Sempre que la pandèmia ens ho permeti, serà presencial. Si no pogués ser, la festa es farà igual via xarxes. Us seguirem informant.


Sols ens resta comentar que aviat tres persones rebran un correu de felicitacions.


ARC- Associació de Relataires en Català
X Concurs ARC de Microrelats


Text i fotografies Ferran d'Armengol  
Premià de Dalt, juliol 2020