PARADETA SANT JORDI 2023 DE L'ASSOCIACIÓ DE RELATAIRES EN CATALÀ

 Benvolguts i benvolgudes Relataires,

Aquest 2023 tornarem a muntar la paradeta de Sant Jordi.

Important: no estarem en el mateix lloc que altres anys, sinó a la plaça Reial, com podeu observar en el mapa de sota on marquem la ubicació de la parada de l’ARC (la número 26).



Recordeu que hi podreu adquirir qualsevol dels llibres de l’ARC, així com també dels autors relataires que us animeu a ser-hi presents.

Si voleu portar-hi exemplars de les vostres obres, tingueu en compte les consignes següents:

  • Com a màxim, es poden portar dos o tres llibres diferents per autor.
  • De cada llibre, cal especificar quants exemplars es deixen a la parada i el preu de venda al públicImportant: l’import que s’indiqui ha de ser ja el preu definitiu i, per facilitar la gestió, cal que estigui arrodonit a unitats d’euro (per exemple: 13,50 s’ha d’augmentar a 14 o reduir a 13, segons decideixi l’autor, però cal evitar els cèntims d’euro).
  • Cada autor és responsable de portar els seus llibres a la parada i de passar-los a recollir. La parada es començarà a muntar a les vuit del matí, i cal recollir els llibres com a molt tard a les vuit del vespre.
  • Si a més a més de portar els seus llibres a la parada de l’ARC algun autor s’ofereix a signar-los, cal que comuniqui la seva disponibilitat horària per correu electrònic a associacio.relataires@gmail.com. A l’assumpte del correu, ha de fer-hi constar “Signatura parada ARC” i el seu nom complet o àlies. En el cos del missatge, ha d’especificar el títol del llibre o dels llibres dels quals sigui autor i també l’horari que proposa per ser present a la parada i signar els llibres. Convé enviar aquest correu com a molt tard el dijous 20 d'abril per a poder fer un llistat i enviar-lo a tots els associats.
  • L’Associació de Relataires no es fa responsable ni dels incompliments dels autors ni de les contingències que no siguin inequívocament atribuïbles a l’associació. Qualsevol circumstància imprevista serà decidida o resolta, in situ, per les persones responsables de l’organització de la parada.

Moltes gràcies!

 

Us hi esperem!!! Bon Sant Jordi!



ASSOCIACIÓ DE RELATAIRES EN CATALÀ