11 de Setembre

Benvolguts associats i associades:

Com bé sabeu el proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, tenen lloc arreu del país diverses activitats a favor i en defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes. Una d’elles és la manifestació de Barcelona, que se celebra a la tarda amb un recorregut per carrers cèntrics de la ciutat.

En un Comunicat anterior, ja us vam anunciar la intenció de participar activament en aquesta manifestació des de l’Associació de Relataires en Català. Malauradament, però, la rebuda que ha tingut aquesta proposta ha resultat minsa i per altra banda, moltes de les persones que havien mostrat el seu recolzament vers la iniciativa, no poden acompanyar-nos perquè ja estan compromeses rere altres sigles d’associacions, partits, entitats...

És per aquest motiu que ens veiem obligats a anul·lar la proposta i esperem que comprengueu els motius d’aquest canvi de plans.

Amb tot, i de cara a l’any vinent, estudiarem de nou la possibilitat de dur-la a la pràctica, de la mateixa manera que tornarem a valorar l’opció de sol·licitar un stand per participar en la Mostra d’entitats.

Cordialment,

Junta d’ARC