Diada de Sant Jordi
Associació de Relataires en Català (ARC)

RR33

Diada de Sant Jordi 2013

       Avuid, dimarts 23 d'abril de 2013, l'Associació de Relataires en Català estarà present a Barcelona (a la parada ubicada a la Rambla de Catalunya, núm. 12 -entre la Gran Via i la Plaça de Catalunya-) acosteu-vos i podreu compartir amb nosaltres aquesta jornada de llibres i roses, conèixer les últimes publicacions a cura de l'ARC i dels seus associats i associades -narracions, contes, relats, poesia- i parlar amb autors i autores de totes les edats i gèneres literaris.

Segona oportunitat (Diversos autors) La sendera del pensament (Ferran Planell) Les estrelles (Diversos autors) Basaments catalogats (Glòria Calafell)

La ballarina cega de Sidi Bou Saïd i altres relats en clau de lírica (Toni Arencón i Arias) Paràsits mentals (Sergi G. Oset) Alfa i Omega (Sergi G. Oset) Glops de nit (Montse Assens i Anna Rispau i Falgàs)

Sentiments (Diversos autors) Temps era temps (Diversos autors) Tensant el vers (Diversos autors) Criatures fantàstiques (Diversos autors)

Llibertat (Diversos autors) Secrets (Diversos autors) Barcelona t'estimo (Diversos autors) Garbuix de contes (Diversos autors)

Us hi esperem!

Molt Bona Diada!

RR55