Concurs ARC de Poesia Eròtica 2013-2014
«Traços de desig»
Associació de Relataires en Català

Concurs ARC de Poesia

Concurs ARC de Poesia Eròtica 2013-2014
«Traços de desig»


Associació de Relataires en Català


Convocatòria


Data Inici: 01/11/2013
Data Final: 01/02/2014

Descripció

L'erotisme tot sovint ens desperta el desig. Siguin reals i/o imaginats, l'erotisme també ens fa viure moments molt intensos, plens de sentiments. I encara a més a més, en l'erotisme sovint és tant o més important allò suggerit que no pas la realitat.

Per tant, per parlar de l'erotisme res millor que la poesia, eina perfecta per dibuixar els nostres traços de desig, per dir molt en poques paraules i suggerir encara molt més amb elles.

Tens un desig (sadollat, somiat, imaginari) per traçar? No deixis escapar aquesta oportunitat.

Escriu i frueix-ne!

Bases

1. Poden participar en el Concurs ARC de Poesia 2013-2014 "Poesia eròtica" obres de poesia inèdites i escrites en català. La temàtica girarà entorn del lema "erotisme".

2. El concurs és obert a persones sòcies de l'ARC.

3. Les obres presentades hauran de tenir una extensió entre 14 (mínim) i 25 (màxim) versos. Els poemes que no compleixin aquesta condició seran desqualificats.

4. Es poden presentar un màxim de 2 obres per persona participant. Per presentar una obra, cal publicar-la a la web www.relatsencatala.cat, marcant la opció que s'habilitarà específicament per al concurs.

5. Les persones autores de les obres presentades es comprometen a no retirar-les abans de fer-se públic el veredicte del jurat, ni de forma definitiva ni per fer-ne correccions, reduccions i/o ampliacions

6. El premi consistirà en l'edició dels poemes que seleccioni el jurat, que en cap cas no podrà escollir més de cinquanta autors/es. En cas que el jurat consideri que no hi ha prou qualitat o que el nombre d'obres presentades és insuficient, podrà declarar desert el premi.

7. El veredicte, que serà inapel·lable, es farà públic a finals febrer de 2014, i la previsió és que el llibre s'editi a temps per Sant Jordi d'aquest mateix any. En cas que la previsió d'edició no es pogués materialitzar, s'informaria d'aquest fet mitjançant un comunicat a les pàgines web d'ARC i d'RC.

8. El Jurat es formarà a partir de la Comissió de Concursos de l'Associació de Relataires en Català i un equip de socis i sòcies que, voluntàriament, en vulguin formar part.

9. L'equip de la Comissió de Concursos, format per vocals de la Junta Directiva i pels socis voluntaris que hi vulguin col·laborar, es reserva el dret, previ acord amb la resta de membres de la Junta, a interpretar aquestes bases en cas de dubte, així com a decidir sobre qualsevol contingència que no hagi estat prevista.

10. La presentació dels originals pressuposa l'acceptació de les bases, així com dels drets i de les obligacions que se'n deriven.

'Concurs ARC de Poesia Eròtica 2013-2014'

Barcelona, octubre 2013

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure'ns un correu electrònic a la següent adreça: concursos.arc@gmail.com