11 de setembre

Benvolguts associats i associades:

Com ja deveu saber el dia 11 de setembre se celebra, des de ja fa anys, la Mostra d’entitats, una exposició àmplia i explícita de treballs i projectes al voltant de la nació catalana, la seva societat i la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives.

En alguna ocasió, i des de RC, s’havia participat en aquesta exposició perquè un dels nostres relataires cedia part de l’espai que tenia destinat per a la seva organització (és a dir, que gaudíem del privilegi de ser-hi presents de forma gratuïta). Malgrat això, i potser perquè es tracta d’una data que encara es mou dins l’agradable terreny de les vacances, sovint teníem problemes per aconseguir voluntaris.

L’any passat la Junta d’ARC ja va decidir no sol·licitar stand. Sobretot per motius econòmics, però també pels entrebancs organitzatius amb què s’havia trobat a l’hora de disposar de voluntariat que se’n pogués encarregar. Escoltats els seus arguments, la nova Junta va optar per acollir-se, aquest primer any, a aquesta decisió.

Amb tot, considerem que l’Onze de Setembre, Diada de Catalunya, ARC hauria de ser present en les mobilitzacions que tenen lloc al llarg de tota la jornada, aprofitant també aquest esdeveniment per donar a conèixer RC i ARC i fer-ne difusió de primera mà. És per aquest motiu que des de la Junta s’ha aprovat la proposta d’assistir a la manifestació de Barcelona.

Més endavant us informarem del lloc i hora de trobada, però ja des d’ara agrairem que, aquelles persones que puguin venir, deixin un comentari sota aquest Comunicat per tal de poder-nos organitzar arribat el moment.

Us animem a recolzar la llengua catalana des de la nostra Associació de Relataires en Català. Acompanyeu-nos a la manifestació rere la pancarta d’ARC. Defenseu la cultura catalana des del vessant que ens ha unit: la nostra llengua.

Cordialment,

Junta d’ARC