Sol·licitud de col·laboradors per al Concurs ARC de Contes Infantils2010

Benvolguts associats i associades:

Des de finals de juny, quan es va celebrar l’Assemblea General Ordinària, hem rebut diverses mostres de recolzament per part vostra i, en la mesura en què ens ha estat possible, hem intentat respondre els vostres missatges. Segurament, però, no sempre ho hem aconseguit. Aprofitem, doncs, aquest Comunicat, per agrair a tothom el suport que ens esteu oferint.

Ara, però, és el moment de convertir les paraules en fets.

Com ja sabeu des d’ARC hem convocat un certamen literari. Esperem i desitgem la màxima participació. Això significarà que l’Associació és viva i que els seus membres tenen il•lusió per tirar-la endavant amb els seus projectes i aportacions. Però també és cert que necessitem col•laboració.

La Comissió Concursos que coordina aquest projecte està formada per Manel Masip (Vocal) i Sílvia Romero (Presidenta). Ells seran els encarregats d’anar recollint i arxivant les obres presentades. Però quan arribi la data de finalització de presentació de treballs, caldrà un equip de voluntaris per fer-ne la selecció.

Així doncs, agrairíem que aquells que esteu disposats a col•laborar en aquest projecte ens envieu un correu electrònic a l’Associació (associacio.relataires@gmail.com). A mesura que els anem rebent us anirem explicant en què consistirà la tasca que caldrà dur a terme.

Moltes gràcies a l’avançada. Cordialment,

Junta d’ARC