II Concurs ARC-Catarsi per a Dissenyadors i Il·lustradors
ARC-Catarsi 2012

Concurs ARC-Catarsi 2012

II Concurs ARC-Catarsi per a Dissenyadors i Il·lustradors
ARC-Catarsi 2012


La revista Catarsi i l'Associació de Relataires en Català convoca un concurs obert per escollir les millors il·lustracions, muntatges i fotografies per a tres temes plantejats en el concurs literari dut a terme aquest any, i que es publicaran en un número especial de la revista Catarsi, que apareixerà pel Sant Jordi de 2013.

Podran participar obres inèdites pensades per la seva impressió en blanc i negre, mida DIN A5 (14'8cm x 21'0cm). Cada autor podrà presentar un únic treball en una de les temàtiques següents:

- L'Imperi Persa.
- La guerra del Francès.
- Context de la Guerra de Successió.

*Important: Els treballs seleccionats hauran d'introduir els relats dels concurs literari, per tant, la il·lustració haurà d'incloure el títol de la temàtica a que es presenta dins el disseny i context de la il·lustració.

Envieu els vostres treballs a arc.catarsi@gmail.com amb l'assumpte "Concurs ARC-Catarsi il·lustracions" annexant una imatge, il'lustració, dibuix... pensada per aquesta publicació amb qualitat d'impressió 300ppp o superior.

El període de lliurament de les il·lustracions va des del 3 de desembre fins el 14 de gener. El concurs finalitzarà el 14 de gener del 2013. Posteriorment es durà a terme una primera votació popular dels millors treballs presentats, i una tria final per part dels membres de l'ARC-Catarsi a partir dels finalistes escollits en la votació popular. Els guanyadors d'aquest concurs es donaran a conèixer en la presentació del número especial de la revista.

Els treballs rebuts s'aniran penjant, a mida que arribin, al bloc:

http://arc-catarsi.blogspot.com.es

Gràcies,
ARC-Catarsi.


Entrada relacionada: Guanyadors del Concurs 2011