Lliurament Premis ARC-Catarsi
XXVIII trobada Ter-Cat



El proper dia 16 de març a les 12.00h, a la sala Bernat Martorell de Can Ramis de Sant Celoni, tindrà lloc l’entrega de premis del concurs ARC-Catarsi 2012 de relats de ciència-ficció, fantasia i terror, centrat aquest cop en el tema genèric de la “història”.

El tema genèric oferia sis subtemes bimestrals que proposaven als autors recuperar la figura llegendària de Otger Cataló el primer bimestre, que dediquessin març i abril a viatjar cap a l’Antiguitat per tal de submergir-se a l’imperi Persa, i que en els mesos de maig i juny exaltessin o no la personalitat de Rasputin, força llicenciosa segons diuen. Res millor que unes vacances(juliol-agost) dedicades a la guerra del Francès, una tardor càlida (setembre-octubre) per reivindicar la figura de Jaume I el Conqueridor i rememorar en els darrer mesos de l’any (novembre-desembre) la guerra de Successió de tant funestes conseqüències. Uns quants autors de l’ARC, alguns fins i tot reincidents, van resultar seleccionats per la qualitat dels seus relats. Citarem: Francesc Xavier Marcet, Ferran d’Armengol, Francesc Aunión, Alícia Gili, Glòria Calafell i Josep M. Repullés.
Per acompanyar els relats, es va obrir un concurs d’il•lustracions, muntatges i fotografies per il·lustrar, valgui la redundància, l’imperi Persa, la guerra del Francès i la guerra de Successió. Il·lustracions que després es van votar entre els membres de l’Associació.

I ara ja és tot a punt per lliurar els premis.

Durant l’acte es farà un passi de diapositives amb les il·lustracions presentades a concurs i s’anunciarà quines són les més votades i, per tant, les guanyadores. També es llegiran fragments dels relats seleccionats com a finalistes i hi haurà l’entrega del premi a l’autor o autora del relat guanyador. I ja no revelarem res més. És bo conservar un cert misteri, sobretot en un premi d’aquestes característiques. El que sí fem és garantir-vos que, si us apunteu a l’acte, us ho passa- reu d’allò més bé.




Coincidint amb el lliurament del Premi, se celebrarà a Sant Celoni la XXVIII Trobada de les Ter-Cat (amb un dinar per qui vulgui continuar la gresca).


Els acte inclouran:

11:00.- Primera trobada al bar/restaurant La Clau, (c/ Alguersuari, 16). Davant de l'estació de tren.

12.00- Sala Bernat Martorell (Plaça de la Vil, 25). Lliurament dels Premis ARC- Catarsi 2012.

14.-00 aprox. Dinar al restaurant "La Clau del Baix Montseny" (C/Alguersuari, 16).

Seguiu l'enllaç de l’esdeveniment creat a Facebook per afegir-vos a la llista de malalts del fantàstic en català.